Header voor de Robokat Jewelry portfolio met logo en tekst: ‘Robokat Jewelry - 3D sieraad-modellen printbaar in castable wax’
3d-model van twee handen met de pinken om elkaar gedraaid.
Een gouden ‘1001-nachtje-ring’, bolvormig en bestaande uit een compositie van verschillende slijpvormen.

WELKOM BIJ ROBOKAT JEWELRY

Sieraad-ontwerp in 3D

Op zoek naar een 3D-tekenaar die van jouw sieraad-idee een 3D-bestand kan maken? Robokat Jewelry (voorheen Digital Jewelry) helpt je graag met het realiseren van jouw ontwerp.

 

3D-Printen

Een 3D-model van Robokat Jewelry is 3D-printbaar in castable wax. Een goudsmid of gieter kan van deze 3D-print een mal maken en vervolgens het sieraad in goud of zilver gieten. Als je zelf geen 3D-printer en/of gieterij hebt, kan Robokat Jewelry een van haar expert-partners hiervoor inschakelen.

 

Handgemaakt of digitaal

Het ene sieraad kan alleen maar handgemaakt worden – anders niet. Het andere is juist veel geschikter om 3D te tekenen, zoals herhalende, geometrische of symmetrische vormen. Of een basismodel waar je steeds nieuwe variaties op wilt maken. En, ook vaak nuttig: een tussentijdse 3D-print als preview. Een gegoten 3D-print moet overigens nog altijd met de hand worden afgewerkt.

 

Geometrisch maar ook organisch

Robokat Jewelry werkt vaak met geometrische vormen maar heeft daarnaast ook veel plezier in het modelleren van organische vormen. Hier komen verschillende soorten 3D-programma’s bij kijken en het mooie is dat de modellen heen en terug kunnen worden uitgewisseld. Zo valt het één prima met het ander te combineren

 

Kant en klare schets of samen ontwerpen

Heb je een compleet uitgewerkte 2-D schets, dan kunnen we daar meteen mee aan de slag. Zit je nog in de ontwerpfase, dan doen we met plezier met je mee. Het is bijzonder om te zien dat er uit iedere samenwerking weer een totaal nieuwe vorm en stijl ontstaat.

 

PS

Sommige sieraad-ontwerpen van Robokat Jewelry zullen binnenkort online verkrijgbaar zijn via onze shop. Deze ontwerpen zul je op aanvraag aan kunnen laten passen in vorm en maat.

 

Mail of bel

Neem gerust contact op voor een prijsopgave of andere vragen over sieraad-ontwerp in 3D. We horen graag van je.

 

 

Close Menu