Header voor de Robokat Trophies portfolio met logo en tekst: ‘Robokat Trophies - Prijzen, awards en trofeeën ontworpen en geprint in 3D’
Een 3D-geprinte Snelheidsweter Award: Een buste van een 3D-gescand persoon achter het stuur met een op en neer knikkend hoofd zoals het bekende knikhondje.
Een in plastic 3D-geprinte en ‘vergulde’ Effie Award en Lion Award samen in de blender vlak voordat deze wordt aangezet.
Scan van een vliegtuigmotor.
Digitale afbeelding van een 3D-model voor een Surfnet Award. Klassieke vorm trofee maar met het Surfnet-logo bovenop de deksel geplaatst. Groen met wit opschrift.
De Aquafin ‘Kwaliteits Award’, een in wit plastic 3D-geprint draadmodel van een helm, een bouwplan en verschillende ontwerp- en rekenwerktuigen op een in zandsteen 3D-geprinte voet in de vorm van een rioolbuis. Achtergrond is zwart.
Een 3D-geprinte Zentih-award: het logo van Zenith in het blauw als ruimtelijk draadmodel op een wit-marmeren kubusvormig blokje.

WELKOM BIJ ROBOKAT TROPHIES

Op maat gemaakte awards

Wil je een werknemer-van-de-maand in het zonnetje zetten? Organiseer je een sportdag of een precieuze prijsuitreiking? Natuurlijk overhandig je het liefst een bijzondere trofee die de gelukkige winnaar met plezier in ontvangst neemt. Robokat Trophies ontwerpt op maat gemaakte awards voor ieder evenement.

 

Het ontwerp als statement

De trofee staat symbool voor een specifieke vorm van waardering. Soms is een award onderdeel van een uitgebreide 360 communicatie campagne en ligt er een uitgebreid concept aan ten grondslag. Soms is het ontwerp briljant in zijn eenvoud en is een simpele ver-3D-isering van een 2D logo het juiste statement.

 

Idee of geen idee

Hoe jouw award er precies uit komt te zien, zie je misschien al helemaal voor je. Of je hebt nog helemaal geen idee wat je wilt overbrengen en in welke vorm. Dat is geen probleem, we vinden het juist leuk om het schetsblok erbij te pakken en samen hierover te brainstormen.

 

Een trofee in 3D

3D-printen is bij uitstek een techniek waarbij je vlot kunt produceren. Natuurlijk is er wel aanlooptijd nodig maar deze is relatief kort. Nog een voordeel is dat het ontwerp in veel gevallen met een kleine aanpassing een volgend jaar weer opnieuw kan worden uitgeprint. Een prijsuitreiking is tenslotte vaak een jaarlijks terugkerend evenement.

 

3D biedt mogelijkheden

De 3D-techniek biedt ook eindeloos veel mogelijkheden qua vorm, zeker wanneer je niet op zoek bent naar een standaard klassieke gegraveerde beker is de 3D-printen een inspirerend alternatief. Denk bijvoorbeeld ook aan gepersonaliseerde portretten.

 

Alternatieve technieken

Overigens is het 3D printen geen doel op zich; als andere materialen en technieken zoals lasersnijden of cnc-frezen geschikter zijn, kunnen we daar ook zeker mee uit de voeten.

 

Mail of bel

Het belangrijkste is voor ons dat de ontvanger straks niet alleen blij is met de eer die hem ten deel valt maar ook met de trofee die hij overhandigt krijgt. Voor zowel als ontwerp als uitvoering van een op maat gemaakte originele award kun je altijd rekenen op Robokat Trophies. Voor meer informatie of een afspraak, mail of bel gerust:

Close Menu